Werkwijze

De oorsprong van psychische problemen ligt vaak in het verleden. De psychosociaal therapeut helpt je om in het hier en nu psychische problemen of (vaak onbewuste) blokkades op te sporen en te verwerken.

Het doel is dat je leven voluit mag gaan stromen. Steeds meer worden zoals God jou heeft bedoeld. Praktijk Bloemenzee gaat er van uit dat ieder mens uniek is en mag bloeien overeenkomstig zijn of haar unieke hart. Daarom is de vorm en duur van de behandeling altijd maatwerk.

Als eerste mag je gratis en vrijblijvend komen kennismaken: zie jij het zitten met mij? Denk ik dat jij op je plaats bent in praktijk Bloemenzee? Dan volgt er een intake gesprek. Naar aanleiding hiervan stel ik een begeleidingsplan op, wat we samen bespreken en waar vanuit we samen verder zullen werken. Waar droom jij van? Hoe is jouw gewenste situatie?

Praktijk Bloemenzee maakt gebruik van een integratieve therapie. Dit betekent dat er voor iedere unieke hulpvraag verschillende therapievormen kunnen worden ingezet. De door praktijk Bloemenzee gebruikte therapievormen zijn:

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Strand

.. in verbinding komen met je hart en met de mensen om je heen ...