Wie ben ik?

Een hart op het strand...

Ik ben Hedi Drost. Al jong wist ik wat ik 'later' wilde worden: verpleegkundige. De HBOV werd dan ook mijn beroepsopleiding. Na het afronden van de HBOV in Ede ben ik als verpleegkundige en later als wijkverpleegkundige werkzaam geweest. Met name het begeleiden van mensen vond ik erg fijn om te mogen doen.

Op latere leeftijd heb ik de opleiding tot psychosociaal therapeut bij 'Bureau De Roos' gevolgd en met goed resultaat afgesloten.

Voor mijn eindscriptie heb ik me verdiept in chronische lichamelijke pijn en hoe mensen hier op verschillende manieren mee omgaan. Geweldig om ook hiermee anderen te mogen helpen.

Graag werk ik samen met andere therapeuten. Ik werk dan ook op freelance basis samen met bureau Eutychus in Barneveld, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Het is mijn verlangen anderen te mogen helpen om thuis te komen in hun eigen hart. Het volk Israël leefde in ballingschap, in Egypte. Zij mochten dwars door de zee trekken en hun beloofde land in bezit nemen.

Voel jij je vrij? Of leef jij ook in ballingschap doordat je gebukt gaat onder de (vaak onbewuste) last van problemen, oude patronen en structuren?

Dwars door de zee met al zijn problemen, mag jij tot bloei komen. Op weg naar jouw thuiskomst, waar jij in vrijheid keuzes mag maken.

... thuiskomen in je hart ...